Vanhat kakkuvuoat ovat loistavia muotteja kauniiden linnunruokien valmistukseen.
Lisäksi kakut ovat nopeita valmistaa. Kattilassa vain sulatetaan kookosrasvaa tai suolatonta sianihraa miedolla lämmöllä. Ainakin kookosrasvan sekaan kannattaa sekoittaa myös kolmasosa tai puolet öljyä, ettei kakku muutu liian kovaksi pakkasilla.
Rasvan sulaessa kakkuvuokaan kaadetaan halutulta paksuudelta siemen-pähkinäsekoitusta, jonka päälle sula rasva levitetään niin että kaikki siemenet hukkuvat rasvaan. Kakku viedään viileään jäähmettymään.
Rasvan sulaessa kakkuvuokaan kaadetaan halutulta paksuudelta siemen-pähkinäsekoitusta, jonka päälle sula rasva levitetään niin että kaikki siemenet hukkuvat rasvaan. Kakku viedään viileään jäähmettymään.
Lisää lintujen talviruokinnasta ja eri lajien herkuista löydät ainakin täältä: